Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!
Στον όμορφο και φιλόξενο χώρο της ΧΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ,ξεκινήσαμε τους εντός έδρας αγώνες μας,για την αγωνιστική περίοδο 2017.
Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο,για την συνεργασία τους με την ομάδας μας,για δεύτερη χρονιά!
Η ομάδας μας αγωνίζεται,φέτος,σε μία πολύ δύσκολη και απαιτητική κατηγορία,τον Προκριματικό Όμιλο Α΄ Εθνικής,με στόχο την δυνατότητα συμμετοχής της,στο Πρωτάθλημα Α ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας,της ίδιας χρονιάς.
Οι αγώνες άρχισαν την Κυριακή,15/1/2017 και θα διεξαχθούν σε εννέα γύρους.
Η ομάδα μας ξεκίνησε δυναμικά,με νίκη και στους δύο πρώτους γύρους,απέναντι σε πολύ αξιόμαχους αντιπάλους!!!
Η σύνθεση της κατηγορίας,είναι τέσσερις άντρες,μία γυναίκα,δύο νεάνιδες(κάτω των 20 κι 16 ετών) και τρεις νέοι(κάτω των 20,16 και 12 ετών).
Όλοι είναι διακεκριμένοι παίκτες,με πολλές επιτυχίες στον σκακιστικό χώρο και δίνουν με υπομονή τις μάχες τους στα άσπρα και μαύρα τετράγωνα!!!
Την Κυριακή 22/1/2017,είχαμε την χαρά και την τιμή,να πρωτοστατήσει για την ομάδα μας,ο GRAND MASTER,Kiril Georgiev,ο οποίος μας χάρισε και την πρώτη νίκη!Η παραμονή του πάνω από τριάντα χρόνια στο top 100 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, έξι φορές Πρωταθλητής Βουλγαρίας, Νο 9 στον κόσμο το 1992-93 και ένα σιμουλτανέ τουρνουά εναντίων 360 ΠΑΙΚΤΩΝ,για βραβείο GUINNESS,είναι μερικές από τις διακρίσεις του!!!
Τον ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να αποτελέσει πρώτυπο για τους μικρούς αθλητές μας!!!

Τέλος,ευχαριστούμε θερμά,τον χορηγό μας, κύριο Παναγιώτη Μονεμβασιώτη,για την εμπιστοσύνη και στήριξη στην ομάδα μας,όπως και για την υπέροχη βασιλόπιτα της εταιρίας ΒΕΝΕΤΗ!!!
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!